Árszint:

2447096 - 4507952 Ft‎

Gyártók

Információ

Lista rendezése gyártónként Panasonic Aquarea

PANASONIC AQUAREA


Az energiaipari innováció frontvonalában a Panasonic új magas hatásfokú levegő-víz hőszivattyús rendszere az Aquarea egyértelműen „zöld” fűtő és légkondicionáló rendszerként szerepel.


Az Aquarea újgenerációs fűtő- és légkondicionáló rendszer, amely megújuló, ingyenes energiaforrásként a levegőt használja a lakás fűtésére vagy hűtésére, illetve a melegvíz előállítására. Az Aquarea hőszivattyú sokkal rugalmasabb és költséghatékonyabb megoldást nyújt a hagyományos fosszilis energiahordozókkal működő kazánokkal szemben.



A Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúi a külső levegő hőtartalmát használják fel. Ezzel egy hőcserélőn keresztül a lakások fűtésére használt vizet melegítik fel, valamint használati melegvizet állítanak elő. Egyes Aquarea típusok alkalmasak a ház nyári hűtő légkondicionálásának biztosítására is.


Igen magas termékválasztékával ideális megoldás új és régi épületekhez is. A 3-16 kW közötti széles teljesítménytartomány, az egy- és háromfázisú megtáplálási megoldás, a monoblokk vagy split rendszerű kialakítás mellett további 3 kiviteli mód, az általános hőszivattyú, a magas hőmérsékletű hőszivattyú és a teljes terhelésű hőszivattyú teszi teljessé az igények kielégítését.



A hagyományos elektromos fűtéshez képest a Panasonic Aquarea hőszivattyúi akár 78%-os megtakarítást biztosítanak, csökkentve ezzel az energiaköltségeket, az energiafelhasználást és a CO2 kibocsátást.


A Panasonic Aquarea hőszivattyúk vezérlője a maximális hatékonyság és kényelem biztosításával teszi lehetővé a külső hőmérsékletnek megfelelő hőmérsékletszabályozást. A vezérlőpanel segítségével a fűtési hőmérséklet, valamint a melegvíz-tartály hőmérséklete rendkívül egyszerűen szabályozható. A funkciók teljes körét elérheti a világ bármely pontjáról interneten keresztül iPad-jén, iPhone-ján, bármely androidos eszközén, vagy egy internetes számítógép segítségével.



A Panasonic Aquarea a leghatékonyabb hőszivattyúkat kínálja ügyfeleinek.

Bővebben a gyártó termékeiről itt olvashat
oldalanként
Mutat 13 - 21 / 21
Mutat 13 - 21 / 21