Fisher klíma

A Fisher Klíma amerikai székhelyű cég, de európai mérnökök által tervezett klímaberendezéseket forgalmaz. Magyarországon 1999 óta van jelen a klímaberendezések piacán, és ezen idő alatt körülbelül 50 ezer berendezés került felszerelésre úgy, hogy a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el!

A Fisher klímaberendezések új technológiai megoldásokkal és kényelmi funkciókkal ellátott termékválasztéka áll a vásárlók rendelkezésére. Mindemellett a Magyarországon elérhető klímaberendezések között a legjobb ár-érték arányt képviseli.

A Fisher Klíma minden esetben a legjobb választásnak bizonyul, legyen szó extra funkciókról, hatékonysági mutatóról, hosszú távú garanciáról vagy szervizháttérről.

A Fisher Klíma monosplit modelljeit 6 év garanciával látták el, és ez idő alatti esetleges meghibásodások javítási díjai ingyenesek! Ha bármilyen probléma adódna a készülékkel, a jótállást és garanciát az országos hálózatnak köszönhetően szinte minden nagyobb városban érvényesítheti. Hiba esetén gyors és díjmentes segítségre számíthat!

A Fisher Klíma mindezek mellett igen széles választékkal rendelkezik. A monosplit modellek azok számára kínálnak megoldást, akik nem a teljes házban, hanem csak egy-egy szobában szeretnék a készülék funkcióit igénybe venni. Ha az épület teljes klimatizálást igényel, akkor a multisplit készülékek közül választhat. A berendezések többsége nemcsak a nyári hőségben hűti le otthonát, hanem szükség esetén a téli hidegben is fűti azt.

A Fisher Klímaberendezései több hasznos funkcióval rendelkeznek, mint például a memóriában tárolható személyes beállítás, áramkimaradás utáni automatikus újraindulás, éjszakai üzemmód, turbo (gyorshűtő) üzemmód. Sőt, az egészségét is megkímélheti, az asztmás, allergiás megbetegedésben szenvedőknek sem kell lemondaniuk a klimatizált helyiségekről a különféle speciális szűrőknek köszönhetően. A Silver Ion szűrő megköti és elpusztítja a kórokozókat, lényegében képes fertőtleníteni a levegőt, így megvédi Ön és családja egészségét.

A párátlanító üzemmód használatával beállítható az ideális páratartalom úgy, hogy a helyiség hőmérséklete jelentősen változna. A páramentesítés gátat szab a penészgombák terjedésének is.

Sokan nem tudják, hogy a klímaberendezésekkel lehet fűteni is, vagy azt  gondolják, hogy nagyon költséges ez a fűtési lehetőség. Pedig ezek a megoldások már egyáltalán nem számítanak egyedinek, annak ellenére, hogy az emberek nagy része továbbra is tart ettől a megoldástól. A Fisher klímaberendezések mindegyike fűtésre is használható, de az alapmodellek hatásfoka nem ugyanolyan mint a klasszikus fűtési rendszernek. De ha teljes értékű fűtést szeretne klímaberendezéssel biztosítani, akkor is van készülék az Ön számára a Fisher Klíma kínálatában.  A Fisher Klíma készülék fűtésben történő üzemeltetése sokszor kevesebb kiadást eredményez, mint egy gáz fűtésű rendszer fogyasztása. Ma már előfordul az is, hogy egész irodaépületek fűtését látja el egy-egy inverteres klímaberendezés.

A Fisher Klíma az inverteres klíma berendezések fejlesztésénél az energiatakarékosságot tekinti elsődleges szempontnak. Az inverter technológiának köszönhetően 30-40% energia-megtakarítást érhet el a régebbi on/off klímákhoz képest, a nem mellesleg igen halk kültéri egységekkel. A környezetbarát hűtőközeggel készült Fisher klíma berendezések kaphatóak mono, duál, triál, kazettás, légcsatornás és mobilklíma kivitelben is.

A Fisher Klíma árukínálatában mindenki megtalálhatja a neki megfelelő modellt, a BART-Air Klíma Kft. segít kiválasztani a legideálisabb készüléket az Ön számára.