Fujitsu Klíma

FUJITSU BASIC SOROZAT

FUJITSU COMPACT SOROZAT

Azoknak, akik a magash atékonyság, és a kedvező ár kombinációját keresik.

A BASIC sorozatot azoknak ajánljuk, akik leginkább a klíma alapfunkcióit használják, de csendes, megbízható berendezést keresnek.

A COMPACT sorozat rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, melyeknek köszönhetően a berendezések biztosítják a gazdaságos működést és a legtöbb kényelmi funkciót.

Stílusos kialakítás – megbízható és energiatakarékos működés.

FUJITSU STANDARD SOROZAT FUJITSU DESIGN SOROZAT
Tökéletes megoldás nagyobb terek klimatizálására. Amikor nagyobb teljesítményre van szükség, akkor a Fujitsu STANDARD klímaberendezéseire számíthat, mert hatékonyan és gyorsan érik el a kívánt hőmérsékletet.
A Fujitsu klíma csúcsmodellje, az alábbi jellemzőkkel:

A Fujitsu generál limited 1936-ban alakult, 1962-ben kezdte meg a Fujitsu klíma légkondicionáló berendezések gyártását. 1971-ben indul el a külföldi piac és a kutatásoknak, fejlesztéseknek köszönhetően 2004-re a világ 17 országában a piac vezető szereplőjévé válnak a Fujitsu klíma berendezések. A japán precizitású Fujitsu klíma magas minőséget és komfortot jelent. A Fujitsu klíma berendezések széles palettája minden igényt kielégít a legkisebb oldalfali rendszerektől a legnagyobb VRF rendszerekig. A Fujitsu inverteres klímaberendezések a mindennapi életet sokkal komfortosabbá varázsolják. A DC inverteres rendszerek nagyobb teljesítményre és jobb hatékonyságra képesek. A Fujitsu Generál az első cég volt az európai piacon, aki bevezette a környezetkímélő R410a hűtőközeget. Ezen felül a Fujitsu klíma berendezésekben különböző speciális szűrők találhatóak, amelyek hozzájárulnak az Ön kényelméhez, a kellemes környezet kialakításához.

Egyértelműen állíthatjuk, hogy a Fujitsu klíma az a szerkezet, amelyről a világ valamennyi szegletében is tudakozódunk, egészen biztosak lehetünk a elégedett válaszokban. A piac egyik legkívánatosabb és legkeresettebb védjegye az évek elteltével az állandóan erősödő versenytársakkal szemben is megtartja pozícióját, miközben az új és verhetetlennek kikiáltott versenytársak menetrendszerűen biztosítják a pozícójukat- a Fujitsu klíma mögött. Értelemszerűen a vevők által a védjegybe vetett elkötelezettség nem alap nélküli, az indokok hihetetlenül egyszerűek, ám annál megalapozottabban indokolják a Fujitsu név által fémjelzett renomét. Legyen szó az otthoni konstrukcióktól kezdve a apróbb képviseleteken át, a monumentális intézmények által használt szisztémákig, a Fujitsu klíma mindenhol jól teljesít, hiszen valamennyi kuncsaft számára a minőség és megbízhatóság a legfontosabb. A Fujitsu pontosan ezt nyújtja mindenki számára. A kitűnő minőség mellett a berendezések ár-érték aránya is a világ éllovasai közé emeli a márkát, mindezt úgy, hogy a választható modellek száma nagyon is  széles spektrumon mozog. A kiváló minőség mögött az alkatrészek csúcstechnológiája áll, a Fujitsu által készített klímák haladnak a korral, a fejlesztések során így mindig a növekvő igények kiszolgálása a legfontosabb cél. A vásárlók számára sok-sok hasznos funkciót biztosítanak a technikailag fejlett szisztémák, aminek betudhatóan kitűnőbb a kényelem. A innováció a arculatban is érezhető, a klímák újszerű dizájnja esztétikailag is eszményien a kifogástalanság iránti lojalitást sejteti.

A összetett technikai eredmények ellenére a klímák felszerelhetősége végtelenül is egyszerű és könnyű. Sőtt,mitöbb manapság már végtelenül sok helyen, köztük nálunk is rengeteg intézmény foglalkozik Fujitsu produktumok forgalmazásával, és tömérdek  helyen a telepítést is vállalják, megkímélve ezzel a vásárlókat a beszerelési műveletektől és  a megfelelő szakemberek felkutatásától. Továbbá, a Fujitsu a leghozzáillőbb berendezés kiválasztásában is segít, a vásárlók igényeit maximálisan szem előtt tartva, terepfelmérésre is lehetőség van, mely alatt  a követelményeknek utánanézve, a helyiségek vizsgálatával és jellemzőinek kiértékelésével mindenki a számára legtökéletesebb klíma tulajdonosává válhat. A klasszikusnak nevezhető készülékek mellett a plafonra rakható légkondícionálók, amelyek hihetetlenül  parktikusak apróbb  szobákban  helytakarékosság céljából, illetve az úgynevezett split működési elvű gyártmányok is kaphatóak, melyek több teremben is képesek a kért hőmérsékletet eljuttatni. Értelemszerűen, ha valaki ezek ellenére sem híve az reformoknak, csakhogy szeretné élvezni Fujitsu klíma privilégiumait annak egyszerű eredményt kínálnak a mobil klímák, melyek egyaránt bő kínálatban kaphatók meg a védjegy választékában.

A Fujitsu védjegy első az időtállóság szemléletében is. Egyéb gyártók portékáival szemben a Fujitsu klíma sokkal csekélyebb problémát idéz elő a vevők számára, a meghibásodások száma jóval csekélyebb, mint a versenytársaknál.  A legnagyobb forróságban is bízhatunk benne, hogy azt kapjuk a klímától, amire számíthatunk. A Fujitsu ezt azzal is igyekszik bebizonyítani, hogy a világon csaknem egyedüliként akár tíz év garanciát is vállal gyártmányaira.

A klíma készülékekkel szemben mostanság nem csak a vevők kereslete egyre magasabbak, hanem az Európai Unió előírásai is egyre szigorodnak. Ez elsősorban a felhasznált energia mennyiségére terjed ki. A Fujitsu által előállított  klímák ezeknek az feltételeknek is megfelelnek.

A klíma készülékekkel kapcsolatos alapvető követelmény még, hogy az egészségünkre ne legyenek károsak. A Fujitsu klíma szűrőbetétei a világ legmodernebbjei  közé tartoznak, emellett a készülékek zajszintje is alacsony, ami szintén egy hihetetlenül  jó érv a Fujitsu mellett.